_DSC7496_SV_edited.jpg

Foto: Frida Ström

Om Siiri

Min över tio åriga bakgrund och erfarenhet av ledarskap inom den hektiska och ofta stressiga affärsvärlden är en av orsakerna till varför jag idag även är yogalärare. För mig skapar yogapraktiken ett utrymme för att komma närmare mig själv, både fysiskt och mentalt. En grundförutsättning och ett ultimat verktyg för att släppa omvärlden, samt skapa styrka, smidighet, kontroll och även att släppa kontrollen för att utforska vad som händer.

Mitt mål är att skapa ett lekfullt, nyfiket och dedikerat utrymme för så väl nybörjare som erfarna yogisar. Ett utrymme där du får möjligheten att landa in i dig själv och/eller helt enkelt röra på dig, bara för att det är kul eller för att du mår bra av det. Du bestämmer vad du känner att du behöver i stunden. Jag kombinerar ofta praktiken till stärkande musik, leder gärna passen med glimten i ögat, och skapar klasser med varierande format och fokus.

Jag är en finlandssvensk yogini, bosatt i Stockholm. ​Du kan läsa mer här om de yogastilar jag undervisar inom. Jag håller klasser på svenska, engelska eller finska, utifrån din preferens. Jag erbjuder bl.a. PT-träning, gruppklasser, privata gruppklasser, tillställningar och arbetsplatsyoga.

Utöver yoga erbjuder jag även coachningssamtal framför allt för ledare men även för dig som känner att du vill bolla tankar om hur du skulle kunna och vilja utvecklas i ett arbetssammanhang. Läs mer om det här.

Du kan även höra av dig här.

 

Namaste

namn.jpg

Certifiering

 

200h Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Yoga Nidra

40h Rocket Vinyasa

40h Yin Yoga