_DSC7496_SV_edited.jpg

Foto: Frida Ström

Certifiering

 

200h Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Yoga Nidra

40h Rocket Vinyasa

40h Yin Yoga

YogaSiiri

Jag är en finsk yogini, bosatt i Stockholm. En Rocket Vinyasa- , Ashtanga Vinyasa- , Vinyasa-, Hatha- & Yin Yogalärare som har blivit certifierad av Yoga Alliance Professionals. Jag strävar till att inspirera och att bli inspirerad. Min mission är att få andra att få känna samma glädje genom rörelse, kontakt genom andetaget, upprymdhet genom att testa nya saker, och passion genom engagemang, som jag fått förmånen av att uppleva genom mina lärare.

Jag påbörjade min yogaresa år 2003 med en introduktionskurs i Ashtanga Vinyasa-yoga. Detta ledde till många år av on/off praktik och ett växande intresse för yogan. År 2013 flyttade jag Stockholm och började upptäcka det stora utbudet av fantastiska yogastudios med ett överflöd av olika spännande yogastilar som staden har att erbjuda. Jag upptäckte även att yoga förutom att vara fysiskt utmanande samt psykiskt balanserande, även kan vara väldigt, väldigt kul! Man kan göra det till musik! Med glimten i ögat. Och men stor kreativitet och variation.

År 2014 reste jag till Costa Rica för att delta i ett yogaretreat och började för första gången fundera över att fördjupa min egen praktik genom att delta i en yogalärarutbildning. Jag började även leka med tanken av att faktiskt själv börja dela med mig till andra av det som gett mig så mycket glädje och välmående.

På den vägen är jag. Mitt mål är att skapa ett lekfullt, nyfiket och dedikerat utrymme för så väl nybörjare som erfarna yogisar. Ett utrymme där du får möjligheten att landa in i dig själv och/eller helt enkelt röra dig till musik, bara för att det är kul. Du bestämmer vad du känner att du behöver i stunden.

Läs mer om yogastilarna här. Jag håller klasser på svenska, engelska eller finska, utifrån din preferens. Jag erbjuder bl.a. PT-träning, gruppklasser, privata gruppklasser, tillställningar och arbetsplatsyoga.

 

Namaste

namn.jpg
Hör av dig!

Tack för ditt meddelande!